fbpx

Sedinta foto de Paste alaturi de Busca si asistentii lui simpatici si galagiosi

Sedinta Foto de Paste in Studioul Fotografie deLeagan

Universul deLeagan este, asa cum il stiu cei care ne trec pragul, un loc plin de magie. Un loc in care copilaria ne este protagonista, un loc in care cream, simtim si redam in imagini, amintiri dragi, incarcate de emotie.

Primavara ocupa un loc aparte in povestea noastra, la fel si sedinta foto de copii de Paste. In fiecare an, ni se alatura cei mai de nadejde asistenti.

Asadar, va prezentam noii nostri colegi. Un iepusas simpatic cu o ureche lasata, cinci puisori galbeni si pufosi si 2 boboci dragalasi. Pe numele lor, Busca si gasca lui de asistenti simpatici si galagiosi.

Si, deoarece povestile copilariei sunt cele mai frumoase, la studioul deLeagan va asteapta 7 decoruri de basm. Toate din lemn, asortate cu materiale vintage si rustice, zeci de tinute noi in culori de Primavara, absolut minunate, ousoare vesele si recuzita special creata pentru cei mici de specialisti in domeniu. 

In acest sezon, surprindem impreuna de la fotografii de bebelusi ce merg de-a busilea, la simpatici pici ce implinesc un anisor de viata, pana la copilasi ce ne vor povesti despre cat de mult le place de asistentii nostri necuvantatori.  

Studioul deLeagan in care au loc sedintele foto de Paste, se afla in Bucuresti. Acolo unde am reusit sa cream o mica lume a noastra in care te cuprinde o atmosfera de bucurie inca de cand treci pragul universului deLeagan. Asadar dragii nostri, incepem aventurile si acele sedinte foto de Paste alaturi de Busca si gasca lui de asistenti.

Si nu va promitem doar fotografii de Paste si Primavara

Va promitem amintiri de suflet, va promitem clipe in care sa va simtiti iar copii alaturi de puisorii vostri, protagonisti ai frumoasei voastre povesti de familie. Va invitam cu mic cu mare pe taramul minunat al povestilor de inramat.

Urmareste si tu povestile lui Busca pe blog, Facebook, Instagram si Pinterest. Va garantam povesti hazlii si fotografii care sa va faca ziua ceva mai frumoasa.

Cu drag,

Diana si Andrei, Busca si gasca lui de asistenti simpatici si galagiosi