fbpx

Poveste de familie

Aceasta poveste este despre acele persoane si intamplari ce iti raman intiparite in minte, in suflet si in amintiri… 

Pe Cata si pe Adi i-am intalnit la un botez. Iar in clipa in care l-am cunoscut pe Matei, ne-am indragostit iremediabil. Ceea ce am simtit pentru toti trei a fost pur si simplu o energie tare placuta si profunda. Un sentiment de familiar si dragoste la prima vedere.

Dupa primele noastre sedinte foto de familie, totul a devenit si mai natural. Am continuat sa crestem impreuna si sa ne bucuram precum copiii de acesti ani frumosi ce ne daruiesc atatea amintiri aparte. Timpul a trecut, a aparut si Vlad, iar tabloul este ceva de care, va spunem sincer, nu ne mai saturam.

Odata ce relatiile s-au apropiat, ne-am relaxat la aceste sedinte foto de familie. Iar amintirile sunt extrem de veritabile si deosebite. Acum, dupa fiecare sedinta, aparatele noastre se odihnesc alaturi, iar noi, impreuna cu aceasta frumoasa familie. Stam la povesti, povesti ce apropie oamenii, relatii ce se nasc din simple colaborari. Iar toate acestea se transforma in prietenii sincere, in zambete pline de povesti si recunostinta de a cunoaste astfel de persoane.

Una peste alta, Cata si Adi, va multumim pentru incredere, pentru amintiri, pentru ca lasati in mainile noastre toate aceste clipe atat de speciale din viata voastra. Va multumim nu doar pentru ca sunteti oameni, ci pentru ca ne sunteti prieteni. Si pentru ca nu ne-ati deschis doar usa casei, ci si usa sufletului.

Daca doresti si tu o sedinta foto de familie, te invitam sa vezi pachetele pe care vi le-am pregatit aici.