fbpx

Petrecere cu Noah la un anisor

Cat de faini sunt unii oameni. Ce energie emana si ce feeling iti lasa. Cat de repede trece timpul in compania lor. Si zau daca nu te oftici!

Ajungi la petrecere, in calitate de fotograf, si te apuci de treaba. Ziua e tare frumoasa, vremea numai buna, soarele ceva cam tare, arzator, dar stii ca in 2-3 ore ii apune din intensitate si devine cel mai bun prieten al tau.

Atmosfera de poveste

Atmosfera este una relaxata, multe zambete aruncate de colo-colo, copiii pregatiti de joaca, lumea porneste in conversatii, iar tu furi cate un instantaneu. Apar si animatorii, pregatiti si ei de munca. Copiii se strang in jurul lor, cu ochi fermecati. Dar si ei, adultii cu suflet de copil, se alatura gastii de pici. Muzica rasuna, soarele se domoleste, iar noi ne dam cativa pasi in spate sa surprindem intregul peisaj. Si atunci ne surpinde el pe noi.

In timp ce stam si admiram acest tablou, schimbam 2 vorbe cu aceeasi concluzie. Prietenia, familia si tot ce tine de aceste doua subiecte, cam asa ar trebui sa arate. Peste tot! Este atat de fain ca le poti simti legatura, este atat de satisfacator sa vezi din exterior un asa tablou. Priviri de fericire, parinti tinand copii in brate, si nu (neaparat) pe ai lor.

Si orele trec, copiii isi scot incaltamintea si alerga liberi prin iarba, eliberand baloane albe spre cer. Adultii savureaza cate un pahar si se incarca in continuare cu voie buna.

Apare si tortul, odata cu apusul. Se aprind artificii tinute in maini mici si maini mai mari. Seara se asterne, iar zambetele sunt din ce in ce mai largi.

Povestea nu se termina aici

Noi ne terminam ziua de munca mai bine dispusi si mai plini de energie decat atunci cand am sosit. Lasam aparatele deoparte si ne pierdem in conversatii. Sunt ceva ani de cand fotografiem acesta gasca mare, si totusi mereu ne surprind placut si ne incarca cu energie din aia misto. Dupa ceva timp, ne luam ramas bun cu greu, desi stim ca in cateva saptamani ne reintoarcem pentru o alta petrecere.

Plecam zambitori cu o sumedenie de cadre frumoase si cu sufletul plin de entuziasm ca in lume mai exista astfel de oameni si asa prietenii desprinse din carti de povesti. Felicitari dragilor! Reusiti sa faceti lumea mai frumoasa!