fbpx

Sesiuni Foto
Locatii Speciale

Evenimente 2023

Mare - Plaja Vadu

DIGITAL - €200

Pachetul include:

60 de fotografii digitale tip Art
Durata aproximativa a sedintei – 90 minute
Livrare digitala
Galerie foto online privata
Imagini aditionale – €4.5 /imagine

Sesiunile foto se realizează pe plaja Vadu (la apus/răsărit) în perioadele: 19 – 28 Iunie si 23 – 30 August

Pentru o altă perioadă (Iunie-Septembrie), vă rugam să ne contactați pe e-mail, telefonic sau printr-un mesaj în privat.

Prețul sesiunii pentru orice altă perioadă este de 250 euro.

 

Voi și marea, iar noi martorii acestor momente. Lumina apusului sau a răsăritului, plaja sălbatică, nisipul, cerul albastru, briza caldă și povestea voastră. Fiecare familie este unică și fiecare familie își poartă o dragoste aparte, cum nu mai întâlnești la o alta. Aceasta este inspirația și bucuria de care avem parte. Să descriem în mai multe cuvinte o astfel de sesiune foto, nu are sens, am zice. Dar ce am putea adăuga este că, sub lumina caldă de vară, dragostea ni se așterne diferit în cadru. Amintirile prind un contur magic, iar protagoniștii sunteți voi, minunați, naturali, plini de iubirea autentică pe care v-o purtați.

Doar voi și Marea de momente.

Sedinte foto in Lavanda

Sărbătorim vara cu arome de lavandă, nuanțe de violet și amintiri cu iz de poveste.

Sesiunile foto în lavandă sunt o călătorie spre frumusețea naturală și autenticitatea sufletului. Emoțiile se împletesc într-un tablou unic, arătând că dragostea unei familii este cea mai frumoasă poveste pe care o putem imortaliza în mijlocul paradisului de lavandă.

Te invităm într-un tărâm în care timpul are o altă conotație, să povestim, în imagini, emoțiile, entuziasmul și amintirile de familie ce iau naștere în mijlocul naturii cu nuanțe de mov.

Programează și tu o ședință foto și evadează într-o baladă a simțurilor cu clipe de înrămat!

Tărâmul de Lavandă

DIGITAL - €230

Pachetul include:

60 de fotografii digitale tip Art
Durata aproximativa a sedintei – 60-90 minute
Livrare digitala
Galerie foto online privata
Imagini aditionale – €4.5 /imagine

Sesiunile foto se realizează la sfârșitul lunii Iunie, începutul lunii Iulie.

Taxa foto în valoare de 100 lei (percepută de administrația locației) este inclusă în prețul sesiunii.

 

Floarea Soarelui

DIGITAL - €180

Pachetul include:

60 de fotografii digitale tip Art
Durata aproximativa a sedintei – 60-90 minute
Livrare digitala
Galerie foto online privata
Imagini aditionale – €4.5 /imagine

* Sesiunile foto se realizează in luna Iunie.

 

În lumina caldă a soarelui de vară, există un loc special unde magia se ivește într-un mod unic și fermecător: frumusețea copleșitoare a florilor de floarea-soarelui.

Sesiunile foto în floarea-soarelui sunt mai mult decât simple fotografii de familie. Ele sunt o oportunitate de a captura momente pline de iubire și bucurie, transformându-le în amintiri emoționante. În mijlocul acestui decor natural impresionant, familia se reunește într-un cadru plin de căldură și conexiune.

Floarea-soarelui devine un martor al iubirii ce umple acest peisaj pictural sub soarele blând de Iunie.

Dacă ești în căutarea unei sesiuni foto într-o locație deosebită, Regatul Cailor este opțiunea ideală! Un tărâm magic, desprins parcă din cele mai frumoase filme tematice, înconjurat de cai și ponei. Copiii nu își pot ascunde entuziasmul, iar momentele ce se lasă surprinse adaugă o filă neprețuită în albumul amintirilor de familie.

Fotografiile realizate vor purta cu ele amintiri prețioase și vor inspira întotdeauna iubirea, aventura și spiritul liber. Este o sesiune foto ce transformă o simplă zi, într-o poveste plină de magie, ce vă rămâne veșnic în inimile și amintirile familiei.

Ponei - Regatul Caiilor

DIGITAL - €350

Pachetul include:

Ponei – Po
60 de fotografii digitale tip Art
Durata aproximativa a sedintei – 60-90 minute
Livrare digitala
Galerie foto online privata
Imagini aditionale – €4.5 /imagine

Taxa de 500 lei percepută de administrația locației este inclusă în prețul sesiunii foto.

 

Toate sesiunile foto de familie includ:

– o broșură ce conține toate informațiile necesare sesiunii foto;

– un apel telefonic, pentru a afla mai multe despre voi, familia voastră și despre ce visați să surprindem în timpul sesiunii. Considerăm că ajută cu adevărat să ne cunoaștem, să spargem gheața, oferindu-ne un element de încredere pentru a ne conecta emoțional înainte de a documenta momentele voastre;

– asistență întregi familii în ceea ce privește alegerea ținutelor potrivite pentru sesiunea foto, găsind echilibrul perfect între stilul vostru, ținute confortabile, dar totodata păstrând aspectul potrivit locației;

– îndrumare naturală pe toată durata sesiunii, captând esența, intimitatea și momentele de dragoste, creând imagini încărcate de emoții și autenticitate.

LUMINA IDEALĂ PENTRU REALIZAREA SESIUNILOR FOTO DE EXTERIOR ESTE CEA DE APUS SAU RĂSĂRIT. PENTRU A NE ASIGURA BUNUL MERS AL SESIUNII FOTO ȘI CALITATEA FOTOGRAFIILOR, NU REALIZĂM SESIUNI FOTO DE EXTERIOR IN ALT INTERVAL ORAR.