fbpx

Sedinte Foto in Lavanda

Sărbătorim vara cu arome de lavandă, nuanțe de violet și amintiri cu iz de poveste.

Sesiunile foto în lavandă sunt o călătorie spre frumusețea naturală și autenticitatea sufletului. Emoțiile se împletesc într-un tablou unic, arătând că dragostea unei familii este cea mai frumoasă poveste pe care o putem imortaliza în mijlocul paradisului de lavandă.

Te invităm într-un tărâm în care timpul are o altă conotație, să povestim, în imagini, emoțiile, entuziasmul și amintirile de familie ce iau naștere în mijlocul naturii cu nuanțe de mov.

Programează și tu o ședință foto și evadează într-o baladă a simțurilor cu clipe de înrămat!

Sedinte foto in Lavanda

Tărâmul de Lavandă

DIGITAL - €230

Pachetul include:

60 de fotografii digitale tip Art
Durata aproximativa a sedintei – 60-90 minute
Livrare digitala
Galerie foto online privata
Imagini aditionale – €4.5 /imagine

Sesiunile foto se realizează la sfârșitul lunii Iunie, începutul lunii Iulie.

Taxa foto în valoare de 100 lei (percepută de administrația locației) este inclusă în prețul sesiunii.

Vrei o sedinta foto intr-o locatie speciala?

Vezi pagina cu locatii speciale pentru sesiunile foto de exterior

Sesiunile foto de familie includ:

– o broșură ce conține toate informațiile necesare sesiunii foto;

– un apel telefonic, pentru a afla mai multe despre voi, familia voastră și despre ce visați să surprindem în timpul sesiunii. Considerăm că ajută cu adevărat să ne cunoaștem, să spargem gheața, oferindu-ne un element de încredere pentru a ne conecta emoțional înainte de a documenta momentele voastre;

– asistență întregi familii în ceea ce privește alegerea ținutelor potrivite pentru sesiunea foto, găsind echilibrul perfect între stilul vostru, ținute confortabile, dar totodata păstrând aspectul potrivit locației;

– îndrumare naturală pe toată durata sesiunii, captând esența, intimitatea și momentele de dragoste, creând imagini încărcate de emoții și autenticitate.

LUMINA IDEALĂ PENTRU REALIZAREA SESIUNILOR FOTO DE EXTERIOR ESTE CEA DE APUS SAU RĂSĂRIT. PENTRU A NE ASIGURA BUNUL MERS AL SESIUNII FOTO ȘI CALITATEA FOTOGRAFIILOR, NU REALIZĂM SESIUNI FOTO DE EXTERIOR IN ALT INTERVAL ORAR.