fbpx

Carina, fetita povestilor deLeagan

Carina este parte din povestea noastra. Ne place sa credem ca, in fiecare an, crestem alaturi de ai nostri copii de suflet. Carina ne-a invatat lucruri importante in meseria de fotografi. Copilul ne “spune” daca ceva nu ii place. Noi trebuie doar sa-l “ascultam”. La prima noastra sedinta foto, in anul 2019, am avut parte de ceva lacrimi si nemultumiri. Clipele ei de nemultumire s-au transformat intr-o comunicare naturala. Acum, la un an si jumatate distanta de prima intalnire, totul decurge tare frumos, iar noi ne bucuram sa facem parte din povestea ei minunata.

Carina are o personalitate foarte puternic definita de preferintele si bucuriile ei simple de copil. Este o fire curajoasa. Dovada sta interectiunea cu asistentul nostru! La sedinta ei foto de Paste s-a imprietenit pe loc cu iepurasul studioului deLeagan, Busca. Sa fim sinceri, chiar ea i-a dat acest nume atat de dragut. Carina este genul de fetita care iti intra in studio si nu iti mai iese din suflet ❤️

Desi imaginile sunt realizate in studioul din Bucuresti, alaturi de tine, scumpa Carina, calatorim spre taramuri de basm. Iubita noastra, iti multumim pentru aceasta dragalasa sedinta foto de Paste si Primavara si iti multumim pentru amintiri. Fotografiile tale sunt marturia frumoaselor momente de inramat.